UV-valorobotti

UVD Robot Model C

Tanskalaisen Blue Ocean Roboticsin valmistama UVD-robotti on itsenäisesti tai ohjatusti ympäristöä ja pintoja kemikaalittomasti desinfioiva UV-valorobotti. UV-valoa hyödyntämällä se pystyy eliminoimaan 99,99% viruksista ja taudinaiheuttajista.

Robotti on innovatiivinen ratkaisu arjen turvallisuuden ja siisteyden parantamiseen erilaisissa tiloissa. Desinfiointi tapahtuu ilman kemikaaleja ja myrkyllisiä yhdisteitä. Laite on käytössä jo yli 60:ssä maassa.

Toisin kuin perinteiset paikoillaan olevat laitteet, Model C liikkuu. Katvealueita ei jää, eikä bakteereja jää eliminoimatta.

Markkinoilta löytyy laitteita, jotka tekevät desinfioinnin paikoillaan. Näin ollen huoneeseen syntyy varjokohtia, joista bakteerit eivät kuole. Model C liikkuu tilassa automaattisesti tai käyttäjän kauko-ohjaamana.

Robotti hyödyntää liikkuessaan 3D-kameroita sekä PIR-sensoreita. Se pystyy desinfioimaan 10minuutissa noin 25m². Robotin toimintaa pystytään operoimaan mukana tulevalla tabletilla. Ympäristönsä laite desinfioi joko itsenäisesti etukäteen ohjelmoidun suunnitelman mukaan tai ihmisen manuaalisesti ohjaamana.

Kuljetuslaatikko sisältää: ohjeet, tabletin, tabletin pidikkeen, UVC tornin suojahupun, laturin ja lataustelakan.

Jaa sivu