Ajankohtaista

Pohjois-Suomen myyntiedustajamme Jannen esittely ja kuulumisia!

Janne Haataja on ollut mukana FINE Medicalin matkassa nyt neljä kuukautta, ja tulosta sekä edistystä on saatu jo hienosti aikaiseksi!
 
Jannen valmistui sairaanhoitajaksi AMK:sta vuonna 2010 ja suuntautui opinnoissaan kriittisesti sairaan potilaan hoitotyöhön. Jo opintojen aikana Jannella heräsi erityinen mielenkiinto sairaalassa käytettäviä laitteita ja välineitä kohtaan. Työkokemusta leikkaussaleissa kertyi 10 vuotta, ja työkuvaan kuului liikkuminen eri leikkausosastojen välillä. Tämän ansiosta kokemusta kertyi kaikista erikoisaloista ennen nykyiseen myyjän työhön siirtymistä.
 
FINE Medical on Jannen mukaan osoittautunut erinomaiseksi työpaikaksi. ”On tullut heti alusta lähtien tunne, että minua kuunnellaan ja työnteko on ollut aidosti hauskaa. Uuden opettelu on ollut toisaalta raskasta, mutta siihen on annettu loistavat mahdollisuudet”.
 
Jannen perheestä löytyy vaimo, kolme lasta ja koira. Lasten harrastukset vievätkin suuren osan vapaa-ajasta, mutta ehtiipä Janne myös lenkkeillä ja pelata salibandyä sekä jalkapalloa. Myös työreissuilla matkavarustukseen kuuluvatkin aina lenkkarit.
 
Jannen tuote-esittelyjä voi varata OYS-erva ja KYS-erva alueille.

Jaa sivu