Ajankohtaista

Miksi suomalaiset sairaalat ovat siirtyneet Drain Star -imulaitteisiin!

Monet sairaalat ovat Suomessa alkaneet k√§ytt√§√§ Drain Star -imulaitteita, mutta miksi?

Muun muassa leikkaus-, teho- ja dialyysiosastoja palveleva Drain Star on:

ūüí° Tehokas ja hiljainen:

Drain star imulaite on suunniteltu erityisesti urologisiin tähystysleikkauksiin. Laite on käytössä lähes äänetön ja samalla se tarjoaa tasaisen imutehon. Suuren 62 litran säiliön ansiosta laitteen säiliö tarvitsee tyhjentää tavallisesti vain kerran päivässä. Drain Starin avulla selvitään suuristakin nestemääristä ilman välityhjennyksiä. Päiväkohtaiset tarvikkeet sisältävät letkut, suodattimet ja pesuaineen. Tarvikkeet ovat päiväkohtaiset, mikä pitää käyttökustannukset edullisina.

ūüĆź K√§ytt√§j√§yst√§v√§llinen ja kustannustehokas:

Drain Star DSXr on eritt√§in helppok√§ytt√∂inen, ja sen kaikkia toimintoja ohjataan selke√§n 10,1‚ÄĚ kosketusn√§yt√∂n avulla. Kaikki toiminnot ovat suomen kielell√§. Kahden erillisen pumpun tehoa voidaan s√§√§t√§ kahdeksan portaisella asteikolla. Laite laskee automaattisesti ker√§tyn nesteen m√§√§r√§n, mik√§ helpottaa muun muassa leikkausvuodon arviointia.

ūüõĀ Vaivaton tyhjennyt ja puhdistus:

Drain Starin suuren 62 litran säiliön tyhjentäminen kestää vain viisi minuuttia. Laite opastaa käyttäjäänsä tekemään tarvittavat toimet, jotta laite pääsee suorittamaan automaattisen puhdistusprosessin.

Käyttäjät ovat olleet erityisen tyytyväisiä laitteen vaivattomuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Laitteen hiljaisuus yllättää kerta toisensa jälkeen.

Investoi parhaaseen ‚Äď Investoi Drain Stariin!

Jaa sivu