Ajankohtaista

Asiakaspalvelupäällikkömme Juho-Jarin esittely ja kuulumisia!

Asiakaspalvelupäälliköllämme Juho-Jarilla on usean vuoden työkokemus asiakaspalvelu-, hankinta-, varastonhallinta- ja esimiestehtävistä muovialalla. Koulutukseltaan Laine onkin muovitekniikan insinööri. Projektinhallinnan ja ERP-pääkäyttäjän tehtävät ovat myös tuttuja. Alanvaihdosta huolimatta nykyiset tehtävät vastaavat aiempaa työkokemusta. Erona ovat vain nimikkeet ja volyymit.

Muovien maailmaa tuli opiskelujen päätyttyä koettua 6 vuotta ja aloin kaipaamaan jotain uutta. FINE Medicalin asiakaspalvelupäällikön paikan avauduttua reilu vuosi sitten päätin ottaa hypyn tuntemattomaan ja lähteä oppimaan uutta alaa. Työnkuvani vastaa täydellisesti työkokemustani, mikä koostuu asiakaspalvelusta, tilaustenkäsittelystä, päivittäisistä hankinnoista ja kommunikoinnista varaston kanssa. Olen myös toiminnanohjauksen pääkäyttäjä/kehittäjä ja toimin esimiestehtävässä. Rutiinitöiden lisäksi olen toiminut projektipäällikkönä nettisivujen uudistamisessa ja parhaillaan viimeistelemme ISO:9001 laatusertifikaattia. Uusiakin projekteja on jo näköpiirissä.

Alanvaihto ei ole kaduttanut päivääkään ja töihin on joka päivä kiva tulla. Tämä on edemmän kuin tärkeää, sillä töissähän ollaan suuri osa päivästä. Hyvästä työilmapiiristä on pidettävä huolta, jotta fiilis on jatkossakin sama kaikilla työntekijöillä. FINE Medical on erinomainen paikka kehittää itseään ja itse yritystoimintaa. Olen saanut vaikuttaa kokonaisuuteen jo ensimmäisestä työpäivästä lähtien, ja muutoksia on tehty jo niin toiminnanohjauksen kuin markkinoinnin saralla. Erityisesti olen panostanut aikaa varastoon ja sen optimointiin. Pyrin minimoimaan hävikkiä, ja olemme työyhteisössä pohtineet käyttökohteita käyttökelpoisille, mutta steriloinnista vanhentuneille tarvikkeille. Pidän huolen siitä, että varastossamme on oikeat sopimustuotteet nopeisiin toimituksiin. 

Harrastukset:
Taide, kulttuuri ja viherkasvit. Viherkasveja onkin Laineen toimesta toimistolla kuin viidakossa. Kuntosali, lenkkeily ja kaikenlainen remontointi/sisustaminen ovat Juho-Jarin mielipuuhaa.

Jaa sivu