Ajankohtaista

Aluepäälikön haku HYKS-erva-alueelle on alkanut

FINE Medical on vahvasti kasvava suomalainen sairaalatarvikkeiden ja -laitteiden maahantuoja. Edustamamme sairaalatarvikkeet ovat innovatiivisia ja alansa huippua. Etsimme jatkuvasti myös lisää korkeatasoisia ja edistyksellisiä tuotteita, jotka auttavat parantamaan potilaiden hoitoa Suomessa. Olemme lunastaneet paikkamme sairaanhoitopiirien luotettavana yhteistyökumppanina ja sopimustoimittajana.

Etsimme nyt sinua itseohjautuva, energinen ja leikkaussalitoimintaa tunteva

ALUEPÄÄLLIKKÖ

Aluepäällikkönä vastaat itsenäisesti tuotteidemme myynnistä HYKS-ervan sekä Etelä-ja Itä-Savon sairaanhoitopiireissä. Rakennat ja vahvistat suhteita nykyisiin asiakkaisiin ja saat heidät valitsemaan entistäkin useammin FINE Medicalin tuotteita. Teet aktiivista uusasiakashankintaa kartoittamalla ja tapaamalla uusia kohderyhmiä. Asiakkaitamme ovat mm. kirurgit, sairaanhoitajat sekä sairaaloiden hankintatoimet. Pääpaino työssä on HUS Uusimaa -alueella, sopiva asuinpaikka voisikin olla pääkaupunkiseutu.

Tarjoamme itsenäisen myyntityön erittäin merkittävällä myyntialueellamme. Pääset jatkamaan ja kehittämään aktiivista myyntityötä hyvästä tilanteesta. Olemme pieni ja välitön porukka, ja etsimme joukkoomme mukavaa ja rentoa tiimipelaajaa. Pääset monipuolisesti vaikuttamaan mm. tuotevalikoimiin, markkinointiin sekä yhtiön kehittämiseen. FINE Medical on kahdeksan vuotisen olemassaolonsa aikana saavuttanut hyvän ja arvostetun aseman sairaalatarvikealalla. Tuotteemme ovat alansa huippua, hinnaltaan kilpailukykyisiä ja ne tuovat asiakkaillemme aina jotain lisähyötyä. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, työsuhde-etuja, mahdollisuuden vaikuttaa omiin työvälineisiisi sekä yhtiön vahvan sisäisen tuen työllesi sekä mutkattoman tavan toimia.

Sinulta odotamme:

-leikkaussalitoiminnan tuntemusta

-aktiivista, oma-aloitteista ja energistä työskentelytyyliä

-palavaa halua tehdä myyntityötä

-intoa kehittää toimintaamme

-englannin kielen taitoa päämiesyhteistyöhön

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Mika Kujala (p. 040 530 8107). Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 30.11.2021 osoitteeseen mika.kujala@finemedical.fi  Työt alkaisivat alkuvuodesta 2022 tai sopivan henkilön löydyttyä.

Käy tutustumassa lisää www.finemedical.fi ja linkedin: www.linkedin.com/company/72750014/admin

Jaa sivu